кадър bTVРедактор: НАП ще събере между 1 и 1,5 млрд. лева над

...
кадър bTVРедактор: НАП ще събере между 1 и 1,5 млрд. лева над
Коментари Харесай

Министър Василев: НАП ще събере над 1 млрд. лева допълнителни приходи до края на годината

кадър bTV

Редактор: 

Национална агенция за приходите ще събере сред 1 и 1,5 милиарда лв. над проекта за годината. Това ще стане най-много с дейна работа с огромните, а не с дребните компании, като преди всичко се слагат тези, които правят огромни публични поръчки. Това сподели в студиотно на „ Лице в лице ” по bTV служебният финансов министър Асен Василев. Той акцентира, че компаниите, които си заплащат налози не трябва да се опасяват от инспекциите на приходната организация, която към този момент няма да се употребява като “бухалка на властта ”. Към тази част от бизнеса, която не си заплаща налозите, ще се подхожда също от огромните към по-малките компании.

На въпрос на водещата Цветанка Ризова дали шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов му „ виси като воденичен камък на врата ”, министърът сподели, че такова нещо няма. Според него опитите да се дискредитира Спецов са „ серия театрални постановки ”.

Асен Василев сподели, че свързаността на Ирен Кръстева със сина ѝ Делян Пеевски сега се ревизира. Той обаче беше песимистичен, че сред тях няма връзка, както твърди Кръстева. Министърът въпреки всичко не изключи теоретично това да е допустимо, в случай че връзка не се откри и при инспекция на офшорните им компании, които също ще бъдат тествани.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР